top of page
AALTO.png

tommi aalto

 

3. varapuheenjohtaja Korjausliike r.p.

tradenomi, ICT-asiantuntija

HELSINKI,

Helsingin vaalipiiri

291

  • https://www.tomaal.fi
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Instagram
  • Facebook

Olen ehdolla eduskuntaan Helsigissä!

Olen (37) opiskellut kansainvälistä taloutta, erityisongelmialiikkeenjohdossa ja kuluttajapsykologiaa sekä Suomessa, että ulkomailla.

 

Työskentelin myynnin, tuotannin ja suunnittleun sekä järjestelmäkouluttajan tehtävissä ICT-alalla yli vuosikymmenen ja tämän jälkeen tapahtumatuotannon ja kenttämyynnin esihenkilönä tapahtuma-alalla. Nyt työskentelen IT-asiantuntijana myynnin parissa kansainvälisellä tietotekniikka yhtiöllä.

Vanhojen rakenteiden kyseenalaistaminen ja uudelleen ajatteleminen on välttämätöntä Suomen velkaantumisen pysäyttämiseksi ja talouden suunnan korjaamiseksi tulevalla hallituskaudella.

 

Yrittämisestä on tehtävä helpompaa ja yrittäjien asemaa on vahvistettava. Tarvitsemme lisää investointeja ennaltaehkäisevään terveydenhuoltoon ja kuntoutukseen luodaksemme kestävää hyvinvointia.

Tulevan vuosikymmenen aikana Suomessa yli 65-vuotiaden määrä  kaksinkertaistuu, työssäkäyvät ikäluokat pienenevät - ja ellei syntyvyyttä saada nousuun tämä yhtälö on kestämätön. Siksi Suomi tarvitsee ulkomaista työvoimaa. Meidän tehtävä Suomesta houkutteltava maa niin uusille ulkomaisille sijoituksille kuin korkeasti koulutetuille osaajille saapua, työllistyä ja jäädä Suomeen.


Varhaislapsuudessa syntynyt side luontoon ja maaseutuun on vieläkin tärkeä osa elämääni. Olen myös aina olut hyvin kiinnostunut historiasta ja maantiedosta.

Ystäväpiirini on jo psuudesta asti ollut monikielinen ja -kulttuurinen. Olen oppinut arvostamaan erilaisuutta nuoresta asti ja vastustan kaikenlaista syrjintää millään perusteella.

Minulle politiikka ei ole itseisarvo, vaan mahdollisuus aidosti auttaa muita ja kehittää yhteiskuntaa kaikille parempaan suuntaan.

Tule mukaan tekemään kampanjaani!

 

Korjataan Suomi yhdessä.

Ollaan yhteydessä!

 

tommi.aalto@korjausliike.fi

bottom of page