top of page
svgtest_-08.png

Ihmiset

tarinamme

Me Korjausliikkeen jäsenet olemme aivan tavallisia suomalaisia ihmisiä elämän eri aloilta. Yrittäjiä, duunareita, perheenisiä ja -äitejä, opiskelijoita ja työnsä tehneitä eläkeläisiä. Meitä yhdistää palava into lähteä muuttamaan Suomea parempaan suuntaan. Sellaiseksi maaksi, jossa ihmisten on turvallista ja kannattavaa tehdä työtä, yrittää ja perustaa perhe. 

 

Haluamme ennen kaikkea palauttaa ihmisille takaisin vallan ja vapauden päättää omista asioistaan itse. Politiikka on rikki, ja jonkun täytyy korjata se. Kun pelkkä itsekseen jupiseminen ja naapurille vuodattaminen ei auta, olemme lähteneet mukaan muuttamaan maata.

Puheenjohtajisto

Piirit

Helsinki 
Kaakkois-Suomi 
Kainuu 
Keski-Suomi 
Pirkanmaa 
Pohjanmaa 
Pohjois-Pohjanmaa 
Satakunta 
Savo-Karjala 
Varsinais-Suomi 
Uusimaa

KLmaps-74.png

OLE OSA KORJAUSLIIKETTÄ

 

Korjauslikkeen jäsenyys on konkreettinen teko paremman Suomen puolesta. Liittymällä jäseneksi olet mukana ohjaamassa Suomea oikeaan suuntaan ja puolustamassa perheiden hyvinvointia, yrittäjien toimeentuloa, turvallisuutta ja ihmisen laittamista keskiöön.

Korjausliikkeessä sinä päätät. Jokaisella jäsenellä on ääni. Uutena puolueena pystymme kuuntelemaan herkällä korvalla ja viemään yksittäisiä asioita nopeasti eteenpäin. Kutsumme kaikki nykytilaan tyytymättömät ja uudistusmieliset mukaan korjaamaan Suomen suuntaa ja rakentamaan perhekeskeistä hyvinvointiyhteiskuntaa.

​​

bottom of page