top of page

Keskustelut

Korjauslike on keskusteleva ja kansaa kuunteleva asialiike. Nostamme esiin yhteiskunnan Suomalaista yhteiskuntaa vaivaavia ongelmia ja esittämme niille ratkaisuja.

 

Tarkoituksemme on korjata yhteiskunnan epäoikeudenmukaisuutta uudistamalla politiikkaa, joka nojaa kestämättömään velanottoon ja puolueisiin, jotka kerta toisensa jälkeen ovat pettäneet äänestäjien odotukset tyhjillä lupauksillaan.

 

Haluamme parantaa ihmisten mahdollisuuksia hyvään elämään ilman turhaa sääntelyä ja byrokratiaa korvaamalla sosialidemokraattisen verovaltion perhekeskeisellä hyvinvointiyhteiskunnalla.

Enemmän elämää, vähemmän verovaltiota, julistaa Korjausliike-puolue. Millaista korjaamista Suomi-neito tarkalleen kaipaa ja millaisin korjaussarjoin? #vaalit2023-sarjan toisessa #rahapodi-jaksossa vieraana puolueen puheenjohtaja Petri Roininen. Roininen tunnetaan myös Investors House -pörssiyhtiön toimitusjohtajana. Miikka Luukkonen ja Martin Paasi haastattelevat.

Onko tässä Suomen oikeistolaisin poliitikko? - Petri Roininen | Ivan Puopolo

Korjausliikeen puheenjohtaja Petri Roininen Ivan Puopolon vieraana.

Korjausliikkeen Petri Roininen: Valtion omaisuutta pitää myydä | Heikelä & Koskelo 23minuuttia

Heikelä & Koskelo keskustelvat Petri Roinisen kanssa miksi Valtion omaisuutta pitää Korjausliikkeen mielestä myydä.

Fortum ja Uniper: Kuka maksaa menetetyt miljardit? (Petri Roininen & Peter Lund) | Puheenaihe 267

Tuleeko valtion omistaa pörssiyrityksiä? Mitä hyötyjä ja haittoja valtion omistuksesta on? Mitä Fortumin Uniperin kaupassa on tapahtunut ja kuka maksaa menetetyt miljardit? Mitä yhteistä on Fortumilla ja Nesteellä ja miten erilainen valtio-omistajuus näkyy niiden kasvutarinassa viime vuosina? Millaisen liiketoiminnan Fortum osti, kun se osti itseään huomattavasti isomman Uniperin? Studiossa vieraina Investors Housen toimitusjohtaja Petri Roininen ja Aalto-yliopiston teknillisen fysiikan professori Peter Lund.

Uusi Yel-laki – Tämä kaikki siinä mättää!
Liisa Hanén ja Petri Roininen | Ivan Puopolo

YEL-lakia vastustava mielenilmaus eduskuntatalolla tiistaina 6.9. klo 10. Samalla lain kumoamiseen tähtäävä adressi luovutettiin eduskuntatalolla keskustan Markus Lohelle. Adressissa on lähes 70 000 allekirjoitusta.

bottom of page