top of page
Korjausliike Enemmän Elämää

Korjausliike on kansaa kuunteleva asialiike, joka nostaa esiin yhteiskunnan ongelmia ja esittää niille ratkaisuja.

 

Tarkoituksemme on korjata yhteiskunnan epäoikeudenmukaisuutta uudistamalla politiikkaa, joka nojaa kestämättömään velanottoon ja puolueisiin, jotka kerta toisensa jälkeen ovat pettäneet äänestäjien odotukset tyhjillä lupauksillaan.

 

Haluamme korvata sosialidemokraattisen verovaltion perhekeskeisellä hyvinvointiyhteiskunnalla ja parantaa ihmisten mahdollisuuksia hyvään elämään ilman turhaa sääntelyä ja byrokratiaa. Yrittämisen ja työn verotusta tulee laskea, jotta ihmisille jää enemmän ansaitsemastaan palkasta elämiseen.

 

Jokainen meistä varmasti maksaa veroja mielellään yhteisen hyvän edistämiseksi, mutta kohtuus se pitää olla kaikessa!

Liity mukaan ja vaikuta

 

Korjauslikkeen jäsenyys on konkreettinen teko paremman Suomen puolesta. Liittymällä jäseneksi olet mukana ohjaamassa Suomea oikeaan suuntaan ja puolustamassa perheiden hyvinvointia, yrittäjien toimeentuloa, turvallisuutta ja ihmisen laittamista keskiöön.

Korjausliikkeessä sinä päätät. Jokaisella jäsenellä on ääni. Uutena puolueena pystymme kuuntelemaan herkällä korvalla ja viemään yksittäisiä asioita nopeasti eteenpäin. Kutsumme kaikki nykytilaan tyytymättömät ja uudistusmieliset mukaan korjaamaan Suomen suuntaa ja rakentamaan perhekeskeistä hyvinvointiyhteiskuntaa.

Tule mukaan!

Liity ja vaikuta

Yhteystietoni

arrow&v
arrow&v
KL muotokieli

Kiitos, tervetuloa mukaan!

bottom of page