top of page

’’ARTISTI MAKSAA’’ - KESKILUOKKA KUSTANTAA KONHOTUKSET

Oletko miettinyt kuka kustantaa konhotukset - Kokoomuksen ja demareiden elpymisrahastot, Vihreiden ilmastopaketit, Keskustan sotehallinnon, Kokoomuksen yritystuet, vasemmiston tulonsiirrot ja kaikkien puoluetuet?

Edellämainitut ovat esimerkkejä eturyhmittymien konhotuksista, joille vanhat puolueet jakavat etuja.


Suomalainen keskiluokka kustantaa jokaisen eturyhmän jokaiset konhotukset.

Aikaisemmin vain Suomessa, nyt yhä useammin Euroopassa tulossiirtounionin myötä.


Tämän takia pitkää päivää tekevät asentajat, asiantuntijat ja esimiehet kohtaavat 4.080 €/kk tuloilla yli 50 %:n marginaaliveron. Ylitöistä , bonuksista tai palkankorotuksista menee yli puolet veroihin. Keskiluokka kustantaa konhotukset.


Tämän takia maan 180.000 yksinyrittäjästä valtaosa ansaitsee yrittäjäriskillä vähemmän kuin vastaavissa palkkatöissä. Keskiluokka kustantaa konhotukset.


Tämän takia miljoona suomalaista osakesäästäjää maksaa osingoista 30 % pääomatuloveron kun suursijoittajat ml säätiöt, rahastot ja ay-liike pääsevät 0-veroilla. Keskiluokka kustantaa konhotukset.


Tämän takia maan 300.000 yksityisen vuokranantajan tilaa uhataan kiristää näköalattomasti puhutaan taloyhtiölainojen rajoituksista. Keskiluokka kustantaa konhotukset.


Aika sanoa ’kiitos, nyt riittää’’

1/3 kustantaa konhotukset ja 2/3:lle politiikkaa vaatii koko ajan lisää veroja ja tulonsiirtoja. Uusia konhotuksia.


Olen aika lailla varma, että kasvavalle osaa keskiluokasta alkaa riittää. Yhteisöllisyys on hyvä, mutta kohtuuden rajat on ylitetty. Ja samalla seuraavan sukupolven eväät syöty.


Muutos vaatii uudet tekijät – sellaiset, jotka ovat vapaat eturyhmien edunvalvonnasta ja niiden konhotuksista. Sellaiset, jotka asettavat ihmisen keskiöön ja sanovat ’enemmän elämää, vähemmän verovaltiota’’.


Helsinki 15.6.2022


Petri Roininen

Puheenjohtaja

Korjausliike

68 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Edes jokaikisen suomalaisen ansiotuloveron korotus 15 %-yksiköllä ei riittäisi kattamaan valtiontalouden kroonista vajetta. Siksi tie velkaantumisesta vaurastumiseen käy vain korjausliikkeen kautta. I

bottom of page