top of page

SANO KYLLÄ OIKEISTOLLE JA OIKEISTO TULEE TAKAISIN

Kokoomus esittää seitsemän miljardia euroa uutta velkaa vaihtoehtobudjetissaan kuten myös Perussuomalaiset. Korjausliike lopettaa lisävelan ottamisen. Sano kyllä oikeistolle ja oikeisto tulee takaisin.


Kokoomus haluaa hallituksen tavoin hiilineutraaliuden jo 2035. Korjausliike muun EU:n tavoin 2050. Sano kyllä oikeistolle ja oikeisto tulee takaisin.


Kokoomus sanoi kyllä elpymisrahastolle. Korjausliike ei. Sano kyllä oikeistolle ja oikeisto tulee takaisin.


Kokoomus puhuu miljardin euron tuloveronalennuksista, Perussuomalaiset ei. Korjausliike haluaa kohdentaa miljardin progression loiventamiseen. Sano kyllä oikeistolle ja oikeisto tulee takaisin.


Kokoomus puhuu kilpailukyisestä yhteisöverosta. Korjausliike esittää Viron veromallin soveltamista Suomessa. Sano kyllä oikeistolle ja oikeisto tulee takaisin.


Kokoomus ehdottaa Korjausliikkeen viimesyksyisen avauksen tavoin osakesäästötilin ylärajan poistamista. Lisäksi Korjausliike ehdottaa yksityissijoittajille samaa noin viiden prosentin pörssiosinkojen veroa kuin nyt tästä verosta vapautetuille suursijoittajille – yksi ja yhtäläinen osinkovero pörssiosingoille. Sano kyllä oikeistolle ja oikeisto tulee takaisin.


Kokoomus haluaa tasapainottaa julkisen talouden kahdeksan vuoden kuluessa. Perussuomalaiset kenties. Korjausliike heti nyt. Ja rakentaa sen jälkeen parempaa. Sano kyllä oikeistolle ja oikeisto tulee takaisin.


Suomi on ajautunut yhdeksi Euroopan vasemmistolaisimmista maista. Maaksi, jossa kokonaisveroaste ja julkiset menot ovat Euroopan korkeimpia. Ja kotitaloudet läntisen Euroopan vähävaraisimpia.


Korjausliike haluaa palauttaa Suomen länsimaiseksi demokratiaksi. Kehittyneiden länsimaiden OECD:n tyyppiseksi maaksi, jossa on selvästi nykyistä matalammat verot ja julkiset menot.


Sano kyllä Korjausliikkeelle ja oikeisto tulee takaisin. Annetaan suomalaisten vaurastua työllä, yrittämisellä ja omistamisella.


Helsinki 6.2.2023


PRKL

Petri Roininen, KorjausLiike

Puoluejohtaja
109 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Edes jokaikisen suomalaisen ansiotuloveron korotus 15 %-yksiköllä ei riittäisi kattamaan valtiontalouden kroonista vajetta. Siksi tie velkaantumisesta vaurastumiseen käy vain korjausliikkeen kautta. I

bottom of page