top of page

Korjausliike ja KD solmivat teknisen vaaliliiton Oulun vaalipiirissä

15. tammik. 2023

KD JA KORJAUSLIIKE VAALILIITTOON OULUN VAALIPIIRISSÄ


Korjausliike ja Kristillisdemokraatit (KD) ovat 15.1.2023 solmineet Oulun vaalipiirissä teknisen vaaliliiton kevään 2023 eduskuntavaaleihin. Vaaliliitossa KD:llä on 15 ehdokasta ja Korjausliikkeellä kolme (3). Vaaleissa 2023 puolueet tavoittelevat kansanedustajan paikkaa. 


Korjausliikkeen Pohjois-Pohjanmaan piirin puheenjohtaja Jari Pirinen:”Suomi on hieno maa, mutta nyt on monta asiaa menossa pieleen. Korjausliike tarjoaa keinot parempaan oli kyse taloudesta, turvallisuudesta tai koulujen työrauhasta. Kutsun kaikki mukaan rakentamaan parempaa Suomea. Korjausliike asuu meissä kaikissa.”  

Kristillisdemokraattien Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun piirin puheenjohtaja Leena Askeli: ”Suomessa on nyt kiireellisen muutoksen aika. On uskallettava arvioida päätöksiä ja muuttaa suuntaa siellä, missä ihmisten arjen laatu päätöksistä kärsii. Mm. koulutus- ja talouspolitiikka, maatalouden suuret haasteet sekä metsäomaisuudestamme ja luontoarvoista huolehtiminen vaativat pikaisesti vastuullista suunnanmuutosta. On aika muuttaa politiikkaa ihmisystävällisempään suuntaan.” 


Lisätietoja:

Jari Pirinen, puheenjohtaja, Pohjois-Pohjanmaan Korjausliike ry 

040 8336356 

jariprnn@gmail.com    


Korjausliikkeen nimetyt ehdokkaat:


Koivuperä Markku, opiskelija/yrittäjä (insinööri), sihteeri Pohjois-Pohjanmaan Korjausliike ry, Oulu 

Pirinen Jari, yrittäjä, puheenjohtaja Pohjois-Pohjanmaan Korjausliike ry, Oulu 

Viinala Jarmo, maanviljelijä, varapuheenjohtaja Pohjois-Pohjanmaan Korjausliike ry  
bottom of page