top of page

Korjausliike Natosta: Kyllä kansa tietää - hallituksen kiirehdittävä Nato-hakemusta

19. huhtik. 2022

Korjausliike Natosta: Kyllä kansa tietää - hallituksen kiirehdittävä Nato-hakemusta


Tiedote 20.4.2022

Julkaisuvapaa


Korjausliike on huolissaan hallituksen aikataulusta Nato-jäsenhakemuksen jättämisen suhteen. Eduskunta käsittelee tänään hallituksen selontekoa, joka koskee Suomen ulko- ja turvallisuuspoliittista asemaa. Osana käsittelyä keskustellaan myös Nato-jäsenyyttä vaativasta kansalaisaloitteesta.


“Kansa on tehnyt töitä saadakseen Suomen Nato-jäsenyyden eduskunnan agendalle. Nyt on hallituksen vastuulla varmistaa, ettei asiassa vatuloida päivääkään ylimääräistä. On käsillä yhdestoista hetki liittyä Naton jäseneksi, eikä tätä hetkeä saa hukata. Kansanedustajat on valittu edustamaan kansaa, ja kansan mielipide on selvä”, sanoo Nato-kansalaisaloitteen vireillepanijana toiminut Korjausliikkeen varapuheenjohtaja Tiina Ahva.


Korjausliike iloitsee laajasta kansan tuesta Suomen Nato-jäsenyydelle. Viimeisimpien mielipidemittausten mukaan puolustusliittoon liittymistä kannattaa lähes kaksi kolmannesta suomalaisista.


“Taas se on nähty - kyllä kansa tietää. Nato on Suomelle paras mahdollinen turvallisuusratkaisu. On kummallista, ettei hallitus ole sisällyttänyt omaa kantaansa Nato-selontekoon. Mikä se sellainen paperi on? Nyt on aika tehdä maali eikä pelata aikaa”, muistuttaa Korjausliikkeen puheenjohtaja Petri Roininen.Lisätietoja


Petri Roininen, puheenjohtaja, Korjausliike, puh. 040 761 9669

Tiina Ahva, varapuheenjohtaja, Korjausliike puh. 050 434 6920, tiina.ahva@gmail.com


bottom of page