top of page

Korjausliike nimesi uusia ehdokkaita Helsinkiin, Uudellemaalle ja Kaakkois-Suomeen

Korjausliike

20. helmik. 2023

KORJAUSLIIKE NIMESI UUSIA EHDOKKAITA HELSINKIIN, UUDELLEMAALLE JA KAAKKOIS-SUOMEEN


Korjausliike on täydentänyt ehdokasasetteluaan ja nimennyt uusia ehdokkaita kolmessa vaalipiirissä. Puolue tavoittelee paluuta eduskuntaan kevään vaaleissa.


Korjausliikkeen puoluesihteeri Toni Eronen asettuu ehdolle eduskuntavaaleihin Helsingissä. Helsingissä on aiemmin asetettu ehdolle Petri Roininen, Tommi Aalto ja Elina Myllymäki. Korjausliike on solminut Helsingissä kahden eduskuntapuolueen (KD ja Keskusta) kanssa teknisen vaaliliiton, joka tavoittelee kahta kansanedustajapaikkaa kevään vaaleissa. Korjausliikkeen osuus listasta on nimityksen myötä täynnä.


Uudellamaalla ehdokkaiksi asettuvat Miko Vuorela, Vesa Valkama, Tero Arpiainen ja Jarmo Kalpio.

Kaakkois-Suomessa Korjausliikkeen ehdokkaiksi on nimetty Markku Siitari, Marja-Leena Leppänen, Juha Vuorio, Veli Korpikannas ja Jouni Kuitunen.


’’Punavihreän ideologian ja vasemmistohallituksen virheiden jälkeen on Korjausliikkeen aika. Korjausliike on vapaata markkinataloutta ja suomalaisten ihmisten intressiä edistävä liike. Siitä kumpuaa myös tunnuslauseemme Enemmän elämää, vähemmän verovaltiota - ihminen keskiöön’’, sanoo puheenjohtaja Petri Roininen, joka on itse ehdolla synnyin- ja kotikaupungissaan Helsingissä.


Lisätiedot

Puheenjohtaja Petri Roininen

puh 040 761 9669

bottom of page