top of page

Korjausliike solmi teknisen vaaliliiton Helsingissä - puheenjohtaja Roininen: "Kaksi edustajaa tavoitteena"

Korjausliike

11. lokak. 2022Korjausliike solmi teknisen vaaliliiton Helsingissä - puheenjohtaja Roininen: "Kaksi edustajaa tavoitteena"


Tiedote 11.10.2022

Julkaisuvapaa


Korjausliike on solminut vaaliliiton kahden eduskuntapuolueen kanssa Helsingin vaalipiirissä ensi kevään eduskuntavaaleissa. Kristillisdemokraattien ja Keskustan kanssa paikallisesti sovittu liitto on tekninen, eli jokainen puolue asettaa omat ehdokkaansa ja määrittelee itsenäisesti omat ohjelmansa vaaleihin. Vaaliliiton tavoitteena on kaksi kansanedustajaa.


“Helsingin vaaliliitto on osa suunnitelmaamme palata eduskuntaan. Oltuamme poissa yhden kauden on käynyt ilmeiseksi, että Suomi tarvitsee Korjausliikkeen. Nyt onkin aika nostaa velkaantumisen pysäyttäminen ja yrittäjyyden edistäminen vaalien kärkiteemaksi. Suomea uhkaa sinipunahallitus. Korjausliike tarjoaa vaihtoehdon punavihreälle velkalinjalle ja kädenlämpöiselle Kokoomukselle. Olen erittäin tyytyväinen, että Helsingissä saatiin aikaan vaaliliitto, jolla on erinomaiset mahdollisuudet kahteen kansanedustajapaikkaan”, kertoo puolueen puheenjohtaja Petri Roininen.


Korjausliike asettaa Helsingissä listalleen neljä vielä julkistamatonta ehdokasta. Korjausliikkeen valmistautuminen eduskuntavaaleihin on edennyt hyvin myös muissa vaalipiireissä.


“Ehdokkaamme puolustavat parempaa taloudenpitoa ja ihmisen laittamista keskiöön. Olemme kaikissa vaalipiireissä avoimia yhteistyölle poliittisen pallokentän oikealla puoliskolla”, sanoo puolueen varapuheenjohtaja Tiina Ahva.Lisätiedot:


Petri Roininen

Puheenjohtaja, Korjausliike rp.

P. 040 761 9669

petri.roininen@korjausliike.fi
bottom of page