top of page

MARININ HALLITUS VIE RAHAA JA TUO INFLAATIOTA – KORJAUSLIIKE TARPEEN

Korjausliike

Lehdistötiedote

7. helmik. 2022

Marinin hallitus vie rahaa ja tuo inflaatiota. Hallituksen maailmalle lähettämistä elpymismiljardeista Suomeen palaa inflaatio. Se on nostanut suomalaisten asumisen, autoilun ja kuluttamisen hintoja rajusti.


Hallituksen lähettämillä elpymismiljardeilla tuetaan espanjalaisten kuluttajien energialaskuja tai kokeiluja 4-päiväisestä työviikosta. Suomessa hallituksen viemät miljardit näyttäytyvät lähinnä hintalapussa ja velkasaldossa.


’’Hallitus vie rahaa, tuo inflaatiota ja rahoittaa tämän hölmöyden ottamalla velkaa. Eikö hallitus ymmärrä toimiensa vaikutusta suomalaisten työtätekevien ihmisten elämään?, kysyy Korjausliikkeen puheenjohtaja Petri Roininen.


Korjausliikkeen mielestä hallituksen tulee kevään aikana kyetä esittämään keinot hillitä rahanvientiä sekä sen vastineeksi saatavaa inflaatiota ja velkaa. Hallituksen nykyisellä politiikalla kansakunta köyhtyy.


’’Hallituksen tulisi keskittyä suomalaisten tulojen ja varallisuuden kasvattamiseen. Odotamme hallituksen esittävän nopeasti toimia, joilla se merkittävästi vähentää rahan vientiä, inflaation tuontia ja tämän rahoittamista velaksi. Erityisesti odotamme hallitukselta toimia suomalaisten vaurastumisen edistämiseksi’’, sanoo Roininen.


Helsinki 7.2.2022

Korjausliike RpLisätiedot


Petri Roininen

puh 040 761 9669


bottom of page