PRKL - Kohta rytisee

Petri Roininen

puheenjohtaja

8. marrask. 2022PRKL – KOHTA RYTISEE


Hintojen nousu kurittaa ihmisiä kohtuuttomasti. Viimeisen vuoden aikana varovasti arvioiden asuntolainan korkomenot ovat kasvaneet 300-650 euroa kuukaudessa, sähkölasku 200 euroa kuukaudessa, ruokakassi 200 euroa kuukaudessa ja bensalasku 100 euroa kuukaudessa. Pelkästään nämä tarkoittavat suomalaisille noin 1 000 euroa kuukaudessa lisää menoja, mikä vastaa Suomen verotuksella 2 000 euron palkankorotusta.  


’’Liika on liikaa. On vain ajan kysymys, milloin hintojen nousun ongelmat räjähtävät silmille. Kohta rytisee!’’ varoittaa Korjausliikkeen Petri Roininen.


Pääministeri Sanna Marinin hallituksen tuoreet vastaukset hintaongelmiin ovat olleet investointeja pois käännyttävä exit-vero, EU:n ennallistamisasetus ja kymmenien tuhansien yrittäjien elinkeinoa uhkaava YEL-uudistus.


’’Hallitus on syönyt eväänsä etukäteen. Viisaan varautumisen sijaan se on kahminut velkaa kaksin käsin ja kylvänyt rahaa toissijaisuuksiin. On ajettu kuin Titanic varoitusmerkeistä piittaamatta’’, Roininen sanoo. ”On selvä, ettei näin voi jatkaa. Korjausliike on väistämätön.”


’’Ilmassa kytee muutos. Sekä Ruotsin että Tanskan vaalit uudistivat kertaheitolla poliittista karttaa. Näin käy myös Suomessa ensi keväänä. Taustalla on yksi ja sama asia: Ihmisten tyytymättömyys nykymenoon. Isänmaa on pelastettava’’, sanoo Roininen.


PRKL

Petri Roininen, Korjausliike