top of page

Siniset on nyt Korjausliike

Korjausliike

Tiedote

29. tammik. 2022

Siniset on nyt Korjausliike


Tiedote 29.1.2022

Julkaisuvapaa


Siniset on tänään päättänyt puoluekokouksessaan uudistaa puolueen nimen ja logon. Puolueen uusi nimi on Korjausliike. Päätös oli yksimielinen.


“Suomi on pahasti rikki. Elämme huolestuttavasti yli varojemme, työttömyyslukemat ovat rumia ja verotus hipoo taivaita. Turvattomuus kasvaa, eikä yrittäjyyttä tai yritteliäisyyttä arvosteta. Korjausliike on välttämätön”, sanoo Korjausliikkeen puheenjohtaja, diplomi-insinööri Petri Roininen.


“Aiomme haastaa vanhat puolueet. Tarkoituksemme on kutsua kaikki nykytilaan tyytymättömät ja uudistusmieliset mukaan rakentamaan uutta ja parempaa. Korjausliike tarjoaa vaihtoehdon: perhekeskeisen hyvinvointiyhteiskunnan, jossa on enemmän elämää, vähemmän verovaltiota”, kertoo Roininen.


Korjausliike tähtää eduskuntapuolueeksi ensi vuoden eduskuntavaaleissa. Puoluekokous keskusteli puolueen strategiasta eduskuntavaaleihin. Korjausliike näkee tulevat eduskuntavaalit Suomen kannalta kohtalonkysymyksenä.


“Nykyisen hallituksen linjalla emme voi jatkaa, eikä nykyinen oppositio kykene tarjoamaan aitoa vaihtoehtoa. Tarkoituksemme on korjata Suomi uudistamalla politiikkaa, joka nojaa kestämättömään velanottoon ja puolueisiin, jotka kerta toisensa jälkeen ovat pettäneet äänestäjien odotukset tyhjillä lupauksillaan”, kertoo Korjausliikkeen varapuheenjohtaja, diplomi-insinööri Tiina Ahva.


“Me haluamme palauttaa yrittäjyyden ja yritteliäisyyden kunniaan. Tässä ei mikään muu puolue ole vielä onnistunut. Meidän vaihtoehtobudjettimme tälle vuodelle tervehdyttää Suomen taloutta enemmän kuin Kokoomuksen ja Perussuomalaisten yhteensä”, Ahva muistuttaa.Lisätietoa uudistuksesta:


Korjausliikkeen jäsenyyslyhenne on (korj). Puolueen englanninkielinen nimi on Finnish Reform Movement. Puolueella ei ole ruotsinkielistä nimeä. Kansainvälisesti puolue on Euroopan konservatiivien ja reformistien jäsen (ECR).


Myös puolueen tunnusväri muuttuu uudistuksen mukana sinisestä oranssiksi. Puolueen logo kuvaa Suomen tarvitsemaa suunnanmuutosta. Logo on julkaistu puoluekokouksessa ja on ladattavissa puolueen uusilta nettisivuilta osoitteessa www.korjausliike.fi/medialle


Korjausliikkeen puheenjohtaja on toimitusjohtaja, diplomi-insinööri Petri Roininen. Varapuheenjohtajia ovat diplomi-insinööri Tiina Ahva, paloesimies Ari Jalonen ja Tommi Aalto. Puoluesihteerinä toimii Toni Eronen.


Nettisivut: www.korjausliike.fi Facebook-sivu: Korjausliike

Twitter-sivu: @korjausliikeLisätiedot:


Puheenjohtaja Petri Roininen, Korjausliike r.p.

Puh. 040 761 9669

bottom of page