top of page

SINISET TERVEHDYTTÄÄ JULKISTA TALOUTTA ENEMMÄN KUIN PERUSSUOMALAISET JA KOKOOMUS YHTEENSÄ

Korjausliike

Tiedote

30. marrask. 2021

Sinisten mielestä Perussuomalaisten eilen julkistettu vaihtoehtobudjetti on kuin laimea versio hallituksen menoautomaatista. Lisävelkamääräkin on lähes sama, eroa on vain 0,67%.


“Yrittäjänä ja liikkeenjohtajana näen Perussuomalaisten vaihtoehtobudjetin kakunjakajan budjettina, en kakunleipojan budjettina”, sanoo Sinisten puheenjohtaja Petri Roininen


Siniset on huolissaan siitä, että Suomesta ei tahdo enää löytyä aidosti markkinatalouteen ja yrittäjyyteen uskovaa puoluetta. Vaihtoehtobudjetit ovat toistensa kaltaisia valtiokeskeisiä menoautomaatteja ilman merkittäviä tervehdytys- tai kasvutoimia.


“Sinisten vaihtoehtobudjetti tervehdyttää taloutta ja vähentää lisävelkaa enemmän kuin Kokoomuksen ja Perussuomalaisten yhteensä. Vaikuttaa, että kaksi suurinta oppositiopuoluetta ovat talouspolitiikassaan kovin lähellä hallitusta. Suomi tarvitsee työn ja yrittäjyyden puolustajan. Olemme valmiit palvelukseen”, Roininen sanoo.


Sininen vaihtoehtobudjetti kannustaa yrityksiä kasvuun ja työllistämiseen sekä piensijoittajia pitkäaikaissäästämiseen. Vaihtoehtobudjetti on ensi askel korjausliikkeelle, jonka Suomi tarvitsee.


”Vaihtoehtomme on kolme ja puoli miljardia euroa kevyempi julkiselle taloudelle kuin hallituksen budjettiesitys. Puolitamme hallituksen lisävelkatarpeen ja kohdennamme rahat tärkeimpiin asioihin. Samalla ehdotuksemme parantaa talouskasvun edellytyksiä työtä ja yrittäjyyttä tukevin veronalennuksin”, kertoo Sinisten varapuheenjohtaja Tiina Ahva.


Helsinki 1.12.2021

Siniset Rp


Lisätiedot:

Puheenjohtaja Petri Roininen, puh 040 761 9669, petri.roininen@investorshouse.fi

1. varapuheenjohtaja Tiina Ahva, puh 050 434 6920, tiina.ahva@gmail.com

bottom of page