top of page

Suomi ei ole valmistautunut huonoihin aikoihin – hallitus vie rahaa ja tuo inflaatiota

24. toukok. 2022

Korjausliike on erittäin huolissaan Suomen tulevaisuudesta. Korjausliikkeen mielestä hallitus on ajanut Suomen ansaan ja ihmiset loukkuun. Suomalaisia puristavat samanaikaisesti yksi maailman kovimmista verotuksista, valtava julkinen alijäämä ja tulotasoa murentava inflaatio.


”Marinin hallitus vie rahaa ja tuo inflaatiota. Tämä tulee kalliiksi palkansaajille ja yrittäjille’’, sanoo Korjausliikkeen puheenjohtaja Petri Roininen.


Korjausliike on huolestunut siitä, kuinka heikosti olemme varautuneet mahdolliseen talouskriisiin. Puskurit on syöty ennakkoon eikä joustoja ole.


’’Hallitus on vaarallisella tiellä, kun se ottaa holtittomasti velkaa eikä uskalla tehdä välttämättömiä toimia talouden tervehdyttämiseksi. Suomessa on jäykät työmarkkinat ja kasvava valtionvelka. Pienyritykset ja kotitaloudet ovat joutuneet käyttämään puskurinsa koronakurimukseen. Onko pakko odottaa, että törmäämme seinään? Muuten tässä käy niin, että tavalliselta suomalaiselta inflaatio leikkaa elintason ja lainojen korot syövät tulot”, sanoo puolueen ensimmäinen varapuheenjohtaja Tiina Ahva.


Korjausliike vaatii, että toimiin ryhdytään heti. ’’Korjausliikkeen vaihtoehtobudjetti vuodelle 2022 tervehdyttää julkista taloutta enemmän kuin Kokoomuksen ja Perussuomalaisten yhteensä. Talous on saatava takaisin raiteilleen’’, Roininen sanoo.


Lisätietoja

Puheenjohtaja Petri Roininen, puh 040 761 9669

Ensimmäinen varapuheenjohtaja Tiina Ahva, puh. 050 434 6920


bottom of page