top of page

SUOMI TARVITSEE YRITTÄJYYSMINISTERIN – TAVOITTEEKSI MAAILMAN PARAS PAIKKA YRITTÄÄ

Korjausliike

Kannanotto

1. helmik. 2022

Korjausliike haluaa Suomesta maailman parhaan paikan yrittää. Jotta se voisi toteutua, Korjausliike ehdottaa perustettavaksi yrittäjyysministerin salkkua. Hänen tehtävänään olisi rakentaa Suomeen toimintaympäristö, jossa yrittäjyys voi kasvaa ja menestyä.


’’Tehdään Suomesta maailman paras paikka yrittää. Tätä toteuttamaan hallitukseen tarvitaan yrittäjyysministeri, joka uudistaisi lainsäädäntöä sekä keventäisi verotusta ja purkaisi sääntelyä läpi hallintosiilojen. Nyt yrittäjien kannalta tärkeät seikat ovat hajallaan eri hallinnonaloilla. Siksi toimet yrittäjyyden ja kasvun eteen surkastuvat sekalaiseksi joukoksi temppuja. Yrittäjyysministerin tulisi luoda strategia, suunnata toimenpiteet ja valvoa niiden toteutumista’’ sanoo Korjausliikkeen puheenjohtaja Petri Roininen.


Työpaikat syntyvät nykyisin entistä enemmän pk-yrityksiin, joiden menestyminen on avainasemassa koko maan hyvinvoinnin kannalta.


’’Suomi menestyy, kun sinivalkoiset yrityksemme menestyvät. Työpaikkoja syntyy, kun yrittäjät työllistävät. Voimme olla se paras paikka jos haluamme ja päätämme’’


Helsinki 1.2.2022

Korjausliike

Lisätiedot

Petri Roininen

puh 040 761 9669

bottom of page